Ana sayfa

Favorilerinize ekleyin

Açılış sayfanız yapın

Kapsam

İşsizlik Fonu

İletişim      

Kategoriler
  - ABD (34)
  - Atatürk (33)
  - Askeriye (11)
  - Aşk & Sevgi (107)
  - Avrupa Birliği (4)
  - Demokrasi (17)
  - Eğitim (37)
  - Eğlence (16)
  - Emekli (8)
  - Fıkralar (75)
  - Genel (82)
  - Hikayeler (104)
  - Web Sitenizi Tanıtın (4)
  - İtiraf ediyorum (7)
  - İslam dünyası (30)
  - İşçi (4)
  - İş arayan (7)
  - İş veren (17)
  - Memur (1)
  - Müzik (24)
  - Moda (9)
  - Sanat (12)
  - Sağlık (89)
  - Siyaset (45)
  - Siyasi Partiler (14)
  - Spor (28)
  - Şiir (159)
  - Şikayet Ediyorum (6)
  - Tarih (79)
  - Televizyon (11)
  - Terör (5)
  - Teknoloji dünyası (15)
  - Turizm (5)
  - Tüketici (9)
  - Üretici (5)
  - Yeteneğiniz var mı? (1)
  - İşsizlik Sigortası (2)

Arama
Aranacak keilmeyi giriniz

En Çok Okunan 10
  - demokrasi nedir (5806)
  - Atatürk'ün Vatan Sevgisi Ve Milli Mücadele Anlayışı (1716)
  - 5D Turkguard alarm sistemleri (1549)
  - Hayat Televizyonu (1221)
  - Sanatçı kime denir, kimdir Sanatçı? (941)
  - Fuzuli'nin Hayatı (773)
  - SİTENİZİ TANITIN (772)
  - SAİT FAİK ABASIYANIK hayatı eserleri (734)
  - VİDEO (677)
  - Avrupa Birliğinde 301 endişesi (663)

En Son Eklenen 10
  - İşsizlik Sigortası (156)
  - İşsizlik Sigortası (74)
  - Sana İnat Yaşayacağım Bu Hayatı (50)
  - Aşık Olmadan Önce Düşün (57)
  - Sesli Şiir - Anladım (47)
  - [Video] Matrix Karate (60)
  - of of (63)
  - neden bizi sömürüyorsunuz (57)
  - Annem (61)
  - KANSER İLACI-- İHTİYACI OLAN BİRİ OLABİLİR (63)

Linkler
  - TC Kimlik numaranızı öğrenin
  - TC Vergi numaranızı öğrenin
  - Taşıt verginizi öğrenin
  - Emniyet Hizmetleri
  - Ticaret Bankası
  - Bilgi Deposu
  - Google
  - Herbalizm
  - Bitkisel uzman
  - Doktor herbalist

Günlük Burç
    GÜNLÜK  GAZETELER

KANSER İLACI-- İHTİYACI OLAN BİRİ OLABİLİR

Ne derece doğru bilmiyorum ama....
Allah kimseye ihtiyaç duyurmasın ..
Sağlıklı günler dilerim ..

Sevgili arkadaşlar size yazdığım maili adres defterinizde ki herkese gönderirseniz çok sevinirim.belki ihtiyacı olan birilerine ulaşıp yardımcı olabilir,ben olduğuna inanıyorum.

Babam ve kayınvalidem kanser.metastaslarıda karaciğer.Oğlumun öğretmeninin ve esinin faydasını görüp tavsiye ettiği bir alternatif tıp ilacından bahsetmek istiyorum.
Halk arasın da pek bilinmeyen fakat mezbaha kasaplarının bildiği bir panzehir.ALAZA adı verilen bu panzehir sığırların kendi korunma mekanizmalarıyla oluşturdukları öd kesesinde oluşan safra kesesi tasını andıran bir madde.ancak 1000-1500 hayvanda bir bulunan yaklaşık parmak ucu büyüklüğünde değerli birey.değerli diyorum çünkü mezbaha kasapları
bulduklarını saklayıp lazım olanlara tanesi 50-60 ytl.ye satıyorlar.Bize söylenen aslında bunun sarılık için kullanıldığıydı.Bizde dolaylı olarak düşündüğümüzde sarılığın bir karaciğer hastalığı olduğunu bize de yarayabileceğini düşündük.Evlerden ırak olsun ama insanın basına geldiği zaman çaresizlikten normal tedavi (kemoterapi)haricinde de her yolu deniyorsunuz.

K.validemin karaciğerinde yaklaşık 6,5 cm çapında bir kanser hücresi tespit edildi ne yürüyebiliyor nede oturabiliyordu.karnındaki kitle sürekli karnına ve kaburgalarına baskı yapıyordu.yeşil reçeteli ağrı kesicilere rağmen ızdırabı çoktu.Doktoru çok ümit verici konuşmasa da kemoterapi alması gerektiğini fazla sansının olmadığını ancak ağrısını bir nebze azaltabileceklerini söyledi.Biz ilaca(alazaya)başlamadan önce 2 kere kemoterapi almıştık.Fakat karaciğer enzim sonuçları(ALP,AST,UST)değerleri normal değerleri yaklaşık 6-7 katıydı örn.200-400 arasında olması gerekenler 2800 lerde idi.ilaca başladığımızın haftasında 4-5 gün sonraki biyokimya sonuçlarında değerlerin 1400 lere düştüğünü bir sonraki hafta ise 600 lere indiğini gördük.Bunun dışında karın bölgesindeki sislik azaldı annem su an çok rahat yürüyebiliyor,hatta ayağını altına alıp bile oturabiliyor.Doktoru bile sonuçları hayretler içinde karşıladı.
Kullanımına gelince ;
bize söylenen havanda dövüp un haline getirmemiz ve 1 mercimek büyüklüğündeki unu 1 tatlı kasığı bal ile karıştırarak sabahları aç karnına 1 tatlı kasığı yemek.İçine 1 limonu sıkıp karıştırmanızda mayalanma yapıyor ,biz öyle kullanıyoruz.Zaten küçük bir şey demiştim,yanı 4-6 tatlı kasığı bal ve 1 limon karıştırmanız kafi geliyor .limonda sulandırdığı icin8-10 gün kullanabiliyorsunuz.

İlk kullanmaya başladığız zaman bir kaç gün sonra vücutta kızarmalar söz konusu olabilir,korkmayın  olabilirmiş herhalde zararlı hücreler çıkıyordur.

Gönderen = hanzade

Arkadaşima Gönder >>           Sizden önce 64 kişi okudu.  

Yukarıdaki yazıya İlk cevabı yazan siz olmak ister misiniz?

Cevap Formu
Adınız :
Email :
Cevabınız :

ip adresiniz  

Sitemizde 37 kategoride 1124 yazı 77391 defa okunmuştur.   Seda AKARSU 2007

Yazılan yazılardan yazan kişi sorumludur. issizliksigortasi.org yönetimi hiç bir konu ve mesajlardan sorumlu değildir.