Ana sayfa

Favorilerinize ekleyin

Açılış sayfanız yapın

Kapsam

İşsizlik Fonu

İletişim      

Kategoriler
  - ABD (34)
  - Atatürk (33)
  - Askeriye (11)
  - Aşk & Sevgi (107)
  - Avrupa Birliği (4)
  - Demokrasi (17)
  - Eğitim (37)
  - Eğlence (16)
  - Emekli (8)
  - Fıkralar (75)
  - Genel (82)
  - Hikayeler (104)
  - Web Sitenizi Tanıtın (4)
  - İtiraf ediyorum (7)
  - İslam dünyası (30)
  - İşçi (4)
  - İş arayan (7)
  - İş veren (17)
  - Memur (1)
  - Müzik (24)
  - Moda (9)
  - Sanat (12)
  - Sağlık (89)
  - Siyaset (45)
  - Siyasi Partiler (14)
  - Spor (28)
  - Şiir (159)
  - Şikayet Ediyorum (6)
  - Tarih (79)
  - Televizyon (11)
  - Terör (5)
  - Teknoloji dünyası (15)
  - Turizm (5)
  - Tüketici (9)
  - Üretici (5)
  - Yeteneğiniz var mı? (1)
  - İşsizlik Sigortası (2)

Arama
Aranacak keilmeyi giriniz

En Çok Okunan 10
  - demokrasi nedir (5806)
  - Atatürk'ün Vatan Sevgisi Ve Milli Mücadele Anlayışı (1717)
  - 5D Turkguard alarm sistemleri (1549)
  - Hayat Televizyonu (1222)
  - Sanatçı kime denir, kimdir Sanatçı? (942)
  - Fuzuli'nin Hayatı (774)
  - SİTENİZİ TANITIN (773)
  - SAİT FAİK ABASIYANIK hayatı eserleri (734)
  - VİDEO (678)
  - Avrupa Birliğinde 301 endişesi (664)

En Son Eklenen 10
  - İşsizlik Sigortası (156)
  - İşsizlik Sigortası (74)
  - Sana İnat Yaşayacağım Bu Hayatı (51)
  - Aşık Olmadan Önce Düşün (58)
  - Sesli Şiir - Anladım (48)
  - [Video] Matrix Karate (60)
  - of of (63)
  - neden bizi sömürüyorsunuz (58)
  - Annem (62)
  - KANSER İLACI-- İHTİYACI OLAN BİRİ OLABİLİR (64)

Linkler
  - TC Kimlik numaranızı öğrenin
  - TC Vergi numaranızı öğrenin
  - Taşıt verginizi öğrenin
  - Emniyet Hizmetleri
  - Ticaret Bankası
  - Bilgi Deposu
  - Google
  - Herbalizm
  - Bitkisel uzman
  - Doktor herbalist

Günlük Burç
    GÜNLÜK  GAZETELER

5D Turkguard Alarm Sistemleri

Ben yıllardır 5D Turkguard alarm sistemlerini pazarlayan Marmara Elektronik firmasının sahibiyim . Satmış olduğumuz ürünlerden dolayı binlerce müşteri mağdur oldu ve firmanın sahibi Salih Dede , Mehmet Oflaz bu konuda hiç bir şey yapmamaktadır. Ben mağdur oldum , müşteriler mağdur oldu , binlerce kişi mağdur oldu .

Mağdur olanlar bir şekilde susturuluyor.

Gönderen = murat kavraz

Arkadaşima Gönder >>           Sizden önce 1550 kişi okudu.  

nasıl mağdur oldular cihazdaki sorunlar nedir salih dede vemehmet oflaz kimdir yaptıkları ürün adı nedir nasıl susturuluyolar 5 d alarm cihazı ne kalitede nerde üretiliyor para güvenilirmi bu adamlara

Gönderen : mehmet özcan , Tarih : 2007-04-15

nasıl mağdur oldular biraz daha acabilirmisin??

Gönderen : Murat , Tarih : 2007-04-13

kayseride selim turan isimli 5 d elektronik firması temsilcisi sahtekar adam cihazda bulunan kara kutu olduğunu ve soyulduğu zaman iş yeri ev ve fabrikaların zararını 5 d elektronik firmasının ödeyeceğini ve sigorta konumuda alarm cihazı ile eş değerde olduğunu söyleyerek bana sattı ve daha sonra açılan işyerimde zararıma karşılık ta sözleşme şartlarında satıcının verdiği taahhütlerin fab .yı bağlamayacağını okudum 5 d elektronik firması bu adı selim olmayan sahte adı selim turan olmayan sahtekar ve üç kağıtcı adamı kayseri gibi evliyalar ve ulamalr yatağı olan bir ilde sahtece satış yaptırmaktan ve milleti dolnadırt maktan utan mıyormu böyle bir ticaret basiretli bir tüccar için utanç verici değilmidir gerkeni yapmanızı kayseriye ziyarete gelip satılan cihazlarınızın bu konuda milleti kandırmakla satıldığını tesbite sizi davet ediyorum aksi takdirde sizi kınıyorum

Gönderen : ahmet bozdağ , Tarih : 2007-05-28

5d turkguard alarım sistemlerinden türkiye genelindeben inanıyorum ki 10 binlerce satılmışdır bunu üretenler neyapdıkları ürünün arkasında durabilmiş nede devleti vergiyönünden kazndırmışdır malesef satılan ürünkalite yönündende beş para etmezken vergi yönündende devletimiz zarar etmişdir ürünün maliyeti çok düşükken müşteriye çok faiş fiyata bayiler araçılıgınla satılmış bu firmane ticari nede insanıbir ahlaka sahipdir bunlar öldükden sonra kul hakkıyla allah ın huzurunda nasıl hesap verecekler magdur edilen insanlara haklarını aramalarını tavsiye ederim..................... not; magdur olan bir esnafım

Gönderen : halil , Tarih : 2007-05-17

Inernette dolasirken şans eseri takıldım bu sayfaya. Benim bu alarm sistemi yüzünden başıma gelmeyen kalmamıştı. TG 500 denilen bu adi cihazı Ankara bayisinden almıştım yıllar önce. Göya alarm cihazı olacak bu tencere düdüğüne güvendiğim için önce iş yerim soyuldu milyarlarca zarar ettim , sonra taksitle aldığım bu sistemin taksitlerini almaya gelmedikleri gibi birde beni icraya vermişlerdi. Allah belalarını versin , ne diyeyim beni perişan ettiler. Ne doğru düzgün bir muhatap bulabildim karşımda nede firma sürekli zırt pırt adres değiştirdiler en son bulduğum yerdekilerde göya başkalarından devralmış mış onları ilgilendirmezmiş . Yazıklar olsun

Gönderen : Billur Sever , Tarih : 2007-05-17

5d turkguard alarım sistemlerinden türkiye genelindeben inanıyorum ki 10 binlerce satılmışdır bunu üretenler neyapdıkları ürünün arkasında durabilmiş nede devleti vergiyönünden kazndırmışdır malesef satılan ürünkalite yönündende beş para etmezken vergi yönündende devletimiz zarar etmişdir ürünün maliyeti çok düşükken müşteriye çok faiş fiyata bayiler araçılıgınla satılmış bu firmane ticari nede insanıbir ahlaka sahipdir bunlar öldükden sonra kul hakkıyla allah ın huzurunda nasıl hesap verecekler magdur edilen insanlara haklarını aramalarını tavsiye ederim..................... not; magdur olan bir esnafım

Gönderen : halil , Tarih : 2007-05-17

Yuh yazıklar olsun , hani derler ya bozacının şahidi şıracılar diye , cevap yazanların hepsi bu adi sistemi millete kakalayanlar. Bende mağdurlardanım. Marmara güvenlik firmasınadan 4 yıl önce bu cihazdan almıştım , cihazı yere atıp kırana kadar geceleri uyku bana haram oldu . Önceleri alarm çaldığında para topar iş yerine koşup bakıyorduk , polisler , mahalle halkı ayağa kalktı kaç kez . Firma yetkililerine defalarca ulaşmaya çalıştım, günlerce aradaığım halde zar zor teknik servis geldi bir kaç defa ama her seferinde gelip bir de utanmadan servis ücreti aldılar bizden. Yazıklar olsun . Sayın Burcu hanımada bir sözüm var , Murat bey madem dürüst ve temiz insan neden her yıl 3-4 adres değiştiriyorlar . Bir şeylerdenmi kaçıyorlar , madem iyi tanıyorsunuz murat beyi hadi verin o zaman telefon numaralarını adresini yazın bakalım buraya yüreğiniz yetiyorsa . Bakalım yazacakmısınız , yazında eğer dürüst ve temiz bir insansa çıksın ortaya herkes bir gelsin ziyaretine .

Gönderen : Orhan Kavaklı , Tarih : 2007-05-17

BENDE BU CİHAZI TANIYANLARDANIM CİHAZ İYİ AMA BİRDE ŞU SATICILAR PALAVRA ATMADAN MÜŞTERİYE DÜZGÜN YAKLAŞSA DAHA DA İYİ OLACAK

Gönderen : KERİM , Tarih : 2007-05-28

neden satıcılar bunu yazıyor başkası değilde bende bu cihazdan aldım kafam karıştı bu satıcıların bayii kimliği varmıdır neden ticari ünvanları ve yerleri net değildir bu satıcılardan birinden aldım ama ticari ünvanları olmayıp iş yerleride kendilerine ait olmadığını öğrendim huzursuz oldum

Gönderen : mehmet ayhan , Tarih : 2007-05-10

bursa alkan güvenligin sahyibiyim salih dede beyfendiyi şahsen iyi tanırım ve çok saygıdeyer bir işadamlarımızdan dır ve yanında ve çevresinde binlece kişiye iş imkanı tanımıştır ve bukişiler salih dede nin yanında ve sayesinde ekmek yemektedirler ve sanal alemde salih dedenin gıyabında yapılan bu şekildeki çirkin saldırıyı kınıyorum.SAYGILARIMLA ETEM ALKAN.

Gönderen : ETEM ALKAN , Tarih : 2007-05-07

ben yıllardır 5d alarm cihazını kullanıyorum ve çok memnunum arkadaşlarıma tavsiye ettim onlarda gayet memnun..murat kavraz beyi şahsende tanıyorum..bu açıklamanın murat kavraza ait olmadığından eminim..bu beyanatı murat kavraz,salih dede ve mehmet oflazın mesleki kariyerlerine atılan bir çamur olarak değerlendiriyorum ve bu açıklamayı protesto ediyorum. meyve veren ağaç taşlanırmış.

Gönderen : burcu nergiz , Tarih : 2007-04-19

ben kayseriden şükrü incetürkmen şu an 5 d cihazlarından çevremdeki dostlarıma ve arkadaşlarıma 1 ay olmadan 55 adet turkguard t.g.500 f.2. cihazını sattım cihazla yeni tanıştım sevdim ve herkeste beğendi aldı kullanıyor halinden ve cihazın işlemlerinden memnun turkiyenin gururu yerli malı olması işine gelmeyen kişilerce çekilemeyip art niyetli olarak yapılan bu sabotaj lı işlemlerden halkımızın etkilenmeden güvenle ve yerli malımıza sahip çıkarak kullanmalarını tavsiye ediyor tüm türk milleti ve yerli malı tutkunlarına malınıza ve firmanıza sahip çıkın yaşayın ve yaşatın diyorum selamlar

Gönderen : şükrü incetürkmen , Tarih : 2007-04-20

ben kayseriden rıfat bozdag suan bende 5 d cihazlarından sadece cevremle kalmamak uzere bır ay olmadan 60 a yakın turkguard t.g.500 f.2.tanımadım ınsanlara bıle sevdırdım vede sattım turkıyenın tek yerlı malı ve sınıfında tek olmasını cekemeyen kısıler tarafından busekılde karalanmak,tuketıcılerımıze busekılde lanse ettırılmek bazı kısılerın ısıne gelıyor ama bız emek veren fabrıka calısanları olarak kınıyorum

Gönderen : rıfat bozdağ , Tarih : 2007-04-27

Meyve veren ağaç taşlanmaz tabiki,ama çürük veren ağaç taşlanır ve gerekirse kökten sökülur.Aldığım alarm sistemi 650 ytl'ye satılmıştı.Aldığım yıl içersinde 4 sefer 40'ar ytl'den 4 sefer servis parası ödedim.Hani garanti...Hala faturamı alamadım.Ama bugün piyasa'da aynı sistem 150ytl.İnsanlar aptal değil.Sistemi üreten firma sahibini ALLAH'a HAVALE ediyorum.O zaten cezasını çekecek ve bulacaktır.Müslüman bir insan olarak buna inanıyorum.Bundan sonra bu cihazı alanlar için akıl fikir diliyorum.

Gönderen : Kemalletin , Tarih : 2007-05-31

Bende mağdurlardan biriyim.Alarm cihazımı taktırdım.İlk aldığım cihaz TG500'dü.Firmadan bir pazarlamacı arkadaş geldi bu sistemin yenisi çıktığını söyledi,daha gelişmiş bir sistem olduğunu söyleyerek ikna etti.Eski cihazı aldı.Ödemem de bitmişti.Ve yerine yeni TG500-F1 sattı.Aradan 4 ay geçti.Daha ödeme yapıyordum.Gelen tahsilatçı arkadaş yine yeni cihaz üretildiğini söyledi.Bu da TG500-F2'ymis.F1 söktü F2'yi taktı.Yeniden senet yaptı.Eski senetlerimi sorduğumda fabrikadan geleceğini söyledi.100'lercekez telefon ettiğimde böyle bir kayıt olmadığını söylüyorlar.Fatura istiyorum fatura gelmiyor.En son haliyle şu anda F1'in senetleri yüzünden avukatlığım.F2'yi de ödüyorum.Faturamı alamıyorum,cihaz sorunlu,tek.servis gelmiyor.Lanet olsun.

Gönderen : Tarık , Tarih : 2007-05-31

Meyve veren ağaç taşlanır.İnsanlar bu karalama kampanyasından ne anlarlar kimse anlamış değil Fakat bizim insanlarımız akıllıdır.en son diyorumki TÜRK MALI OLMASINDAN GURUR DUYULACAK BİR SİSTEM TEŞEKKÜRLER TURK GUARD

Gönderen : Hakan ALPTEKİN , Tarih : 2007-05-31

TÜRK GUARD alarmı alarak hata ettiğimi daha iyi anlıyorum.Malı satana kadar herşey toz pembe..Satıldıktan sonra servis garantisi asla olmuyor firma sahibi satıcıları müşterilere kötülüyor.Ödemelerin takibi asla yapılmıyor.Tahsilata gelinmiyor.2 ay içinde avukata verilip alarmın satılan değerinin 5 katı para alınıyor.Avukatları kendi adamlarından olup müşterileri mağdur etmektedirler.TÜRK GUARD avukatı FİKRET DURANI baroya şikayet etmekteyim.TÜRK GUARD alarm sahibi bütün müşterilerin tepkilerini vermeyi rica ediyorum!!!!!!!!!

Gönderen : Vural Aycener , Tarih : 2007-05-30

SAYIN 5 D ELEKTRONİK FİRMA SAHİBİ SALİH BEY İNTERNET SİTESİNDEKİ BU YAZILAR SİZİ RAHATSIZ ETMİYORMU NEDEN İLGİLENMİYORSUNUZ TİCARETİ SİZ NEYE GÖRE YAPIYORSUNUZ MÜSLÜMAN DEĞİLMİSİNİZ BASİRETLİ TÜCCAR DEĞİLMİSİNİZ BU YAZILANLARIN SEBEBİNİ ÇOK İYİ BİLDİĞİNİZDEN EMİNİM ALLAH RIZASI İÇİN İLGİLENİN TİCARETİ ALLAH RIZASI EDEP VE ADABA UYGUN OLARAK YAPMAYA DAVET EDİYORUM SİZİ MALINIZ GÜZEL AMA ŞUNU SİZDE BİLİYORSUNUZKİ KILAVUZLARINIZ KARGADIR HER YERİ PİSLİYOR LÜTFEN TEMİZ İNSANLARLA ÇALIŞIN VE KENDİNİZİ GÜZELLEŞTİRİP GENİŞLETİN BELLİ Bİ CEMAATE MENSUPSUNUZ LÜTFEN ÇOK AYIP BEN BASİRETLİ BİR TÜCCARIM MESLEK TAŞIZ LÜTFEN BU KADAR SAFSATAYA MAARUZ KALMAK SİZİ MUTLUMU EDİYOR

Gönderen : ne farkederki , Tarih : 2007-06-02

Bugün saat 11 de servisi çağırdım garanti belgesi üzerindeki numarayı iki saat içinde geldiler ve tertemiz işlerini yapıp gittiler.Alarm alacaklara tavsiyem alarm pazarlamacılarının hata ve yalanlarını alarm firmasını mal etmemeleridir. Bu alarm gayet iyi

Gönderen : fatih şener , Tarih : 2007-12-26

Cevap Formu
Adınız :
Email :
Cevabınız :

ip adresiniz  

Sitemizde 37 kategoride 1124 yazı 77451 defa okunmuştur.   Seda AKARSU 2007

Yazılan yazılardan yazan kişi sorumludur. issizliksigortasi.org yönetimi hiç bir konu ve mesajlardan sorumlu değildir.