Ana sayfa

Favorilerinize ekleyin

Açılış sayfanız yapın

Kapsam

İşsizlik Fonu

İletişim      

Kategoriler
  - ABD (34)
  - Atatürk (33)
  - Askeriye (11)
  - Aşk & Sevgi (107)
  - Avrupa Birliği (4)
  - Demokrasi (17)
  - Eğitim (37)
  - Eğlence (16)
  - Emekli (8)
  - Fıkralar (75)
  - Genel (82)
  - Hikayeler (104)
  - Web Sitenizi Tanıtın (4)
  - İtiraf ediyorum (7)
  - İslam dünyası (30)
  - İşçi (4)
  - İş arayan (7)
  - İş veren (17)
  - Memur (1)
  - Müzik (24)
  - Moda (9)
  - Sanat (12)
  - Sağlık (89)
  - Siyaset (45)
  - Siyasi Partiler (14)
  - Spor (28)
  - Şiir (159)
  - Şikayet Ediyorum (6)
  - Tarih (79)
  - Televizyon (11)
  - Terör (5)
  - Teknoloji dünyası (15)
  - Turizm (5)
  - Tüketici (9)
  - Üretici (5)
  - Yeteneğiniz var mı? (1)
  - İşsizlik Sigortası (2)

Arama
Aranacak keilmeyi giriniz

En Çok Okunan 10
  - demokrasi nedir (5806)
  - Atatürk'ün Vatan Sevgisi Ve Milli Mücadele Anlayışı (1717)
  - 5D Turkguard alarm sistemleri (1549)
  - Hayat Televizyonu (1221)
  - Sanatçı kime denir, kimdir Sanatçı? (942)
  - Fuzuli'nin Hayatı (774)
  - SİTENİZİ TANITIN (773)
  - SAİT FAİK ABASIYANIK hayatı eserleri (734)
  - VİDEO (678)
  - Avrupa Birliğinde 301 endişesi (664)

En Son Eklenen 10
  - İşsizlik Sigortası (156)
  - İşsizlik Sigortası (74)
  - Sana İnat Yaşayacağım Bu Hayatı (50)
  - Aşık Olmadan Önce Düşün (58)
  - Sesli Şiir - Anladım (48)
  - [Video] Matrix Karate (60)
  - of of (63)
  - neden bizi sömürüyorsunuz (58)
  - Annem (62)
  - KANSER İLACI-- İHTİYACI OLAN BİRİ OLABİLİR (64)

Linkler
  - TC Kimlik numaranızı öğrenin
  - TC Vergi numaranızı öğrenin
  - Taşıt verginizi öğrenin
  - Emniyet Hizmetleri
  - Ticaret Bankası
  - Bilgi Deposu
  - Google
  - Herbalizm
  - Bitkisel uzman
  - Doktor herbalist

Günlük Burç
    GÜNLÜK  GAZETELER

Hayat Televizyonu
www.hayattelevizyonu.com

'HAYAT'ın gerçek renkleri ortaya çıkıyor...

İşçilerin, emekçilerin; halkın televizyonu kuruluyor

'HAYAT'ın gerçek renkleri ortaya çıkıyor...

İşçilerin, emekçilerin; halkın televizyonu kuruluyor

Çok görüntü, çok gürültü var! Hepsi aynı kaynaktan geliyor...

Evlerimizin içini, kafamızı ve günümüzü dolduran bir yoğunlukla, yıka-devire akıyor...

Bize seçme, ayıklama olanağı tanımadan, birbirinden kopuk, darmadağınık sesler ve gölgelerden oluşan bir yığın halinde hayatımıza kuruluyor...

Bir sabun köpüğü kadar ömrü olmayan her şey, gerçek haber, doğru yorum kılığında karşımıza dikiliyor…

Tek kanallı devlet televizyonu günlerinin üzerinden neredeyse 20 yıl geçti. Teknoloji ilerledi, televizyon yayıncılığı gelişti. Ancak, kanal sayısı onları, yüzleri bulsa da, biz hâlâ aynı "tek kanalı" izler gibiyiz...

"İletişim Çağı" denilen bu çağda, günümüz görüntü gerçekliği tarihsel toplumsal ve kültürel yabancılaşmayı güçlendiriyor. Milyonlarca işçi ve emekçi, evlerinin başköşesine yerleştirdikleri alıcılardan kendilerine dayatılanı izlemeye mecbur kılınıyor. 

Dünyanın dört bir yanında yüzlerce kanalın aynılaşmış yayınlarının teksesliliğini kırma çabaları, bazı olumlu örnekler olsa da, yetersiz kalıyor. Dayatılmış "tek kanal"dan rahatsız olan ve kapatıldıkları cam kutudan kurtulmak isteyenleri bir araya getirebilecek bir televizyon kanalı kurulamadı.

Uzun söze gerek var mı? Nasıl bir dünyada ve hangi koşullarda yaşadığımızı biliyoruz. İşçisiyle, köylüsüyle, genciyle, kadınıyla insanımızın ve ülkemizin gerçekleri ortada.

Ancak mevcut televizyon kanalları hayatımızı çepeçevre kuşatmış, bu gerçekleri çarpıtarak sunma yarışına girmiş haldeler. İnsan hak ve özgürlükleri ayaklar altına alınıyor. Düşünce ve vicdan özgürlüğü yok sayılıyor. Savaşlar, işgaller, ekonomik, sosyal, siyasal eşitsizlik ve adaletsizlikler, insan yaşamının aksi düşünülemeyecek "doğal", "olağan" unsurları olarak yansıtılıyor. Var olabilecek en güzel dünyada yaşadığımız ve bundan ötesinin artık mümkün olamayacağı fikri hakim kılınıyor.  

Mevcut yayınlar toplumsal histerinin ideolojik ve eğitsel zeminini oluşturuyor. "Kültürel yayın" diye halka sunulanlar esasında üç-beş popüler figürün yaşam biçimi ve kültürü oluyor. Toplumun dini duyguları ve kültürel hassasiyetleri istismar ediliyor. Halkın yaşadığı sorunlar, gerçek temellerinden koparılıp birer aile dramı olarak resmediliyor. İnsanlarımız, duygu sömürüsüne yönelik ucuz klişelerle taciz ediliyor.

Spor salt futbola indirgenerek, şiddet yanlısı, cinsiyetçi, şoven bir atmosferin malzemesi haline getiriliyor. Bedensel bir etkinlik, salt skor üstünlüğüne, düşmanlaşmaya, haksız rekabete dayalı bir pazara dönüştürülüyor. Sanat ve sanatçılık, içi boş bir eğlence gürültüsünün niteliksiz figür ve figüranlarına indirgeniyor, hiçleştiriliyor. 

Ülkenin aydınları, sanatçıları, bilim insanları; talepleri etrafında örgütlenmiş çeşitli toplum kesimleri, meslek odaları, kitle örgütleri, sendikaları görmezden geliniyor. Halkımızın sesi duyulmuyor. Tüm sorunlar tek yanlı ve güdümlü olarak ele alınıp; 'aykırı' görüş ve tutumlara sessizlik kefeni giydiriliyor. Emek dünyasının, öğrencilerin, kadınların, gençlerin ve başka pek çok kesimin sorunları ya çarpıtılıyor ya da tamamen göz ardı ediliyor.

Ekonomi, insansız bir dünya gibi yansıtılıyor. Hisse senetlerinin, tahvillerin ve kurların değeri, bütün bunların üzerinde yükseldiği insan emeğinin değerinden bin kat daha fazla önemseniyor.

Ve Anadolu... Binlerce yılın kültür birikimine sahip Anadolu, hak etmediği bir kültürel çölleşmeye mahkûm edilmek isteniyor. Bu kültür beşiğinin yok edilen, solan renkleri hiçbir televizyon kanalının derdi değil. Her kültürün birbirini beslediği ve geliştirdiği bir özgürlük ikliminin yaşamsal bir gereksinim olduğu görülmüyor.

Bu topraklardan Avrupa'nın çeşitli ülkelerine ve dünyanın farklı yerlerine göç etmiş işçilerin, emekçilerin ve gençlerin sorunları sorun sayılmıyor. Onlar yalnızca şovenizmin ve döviz pazarının metası olarak görülüyor. Sahipsiz, ölmeye terk edilmiş renkler, sesler ve duygular kendilerine uzanacak bir el, dillerini konuşacak bir ses, hak ettikleri sevgiyi taşıyan bir kalp bekliyorlar...

Evet, bu kalbe ve bu kalbin halkların ve kültürlerin kardeşliğinin ritmiyle atan sesine değer veren bir televizyon kanalına ihtiyaç vardır. Hayatı çoraklaştıran, çekilmez kılan o ezber tek sesliliğe karşı, halklardan ve insanlardan, adalet ve eşitlikten, barıştan ve kardeşlikten, emekten ve özgürlükten yana bir sese ihtiyaç vardır. Bu ihtiyacı karşılamak üzere Türkiye'nin ve dünyanın gerçeklerini sunan, hayatımızın tam ortasına kürsü kurup, kamera tutan bir televizyon kanalının kurulmasını heyecan verici buluyor ve önemsiyoruz.

Elbette ki, sermaye medyasının her yönüyle egemenlik kurduğu bu alanda, zor bir işe girişilmiştir. Bu zor görevi başarmanın ve özlenen bir dünya için, geniş halk kitleleri tarafından izlenen etkin bir televizyon kanalı oluşturmanın ana güvencesi, bu topraklardaki birikim olacaktır. Sözcüğün bütün anlamlarıyla kurulan 'yeni' bir televizyon kanalı, ona emek verenlerin ve verecek olanların ellerinde yükselecektir.

Bizler, Türk, Kürt, Arap, Ermeni, Rum, Çerkez, Azeri, Süryani, Alevi, Sünni... Her milliyetten, her inançtan ve her kültürden bütün halk yığınlarının çıkarlarını savunan, onların aydınlanmasına yardımcı olacak, barışa ve kardeşliğe kayıtsız koşulsuz sahip çıkan, Türkiye kökenli göçmen emekçilerin bulundukları ülkelerin yerli halklarıyla kardeşçe ilişkilerini geliştirmeye ve kaynaşmalarına yardımcı olan, demokratik ve bağımsız bir Türkiye mücadelesine dayanak olacak bir görsel yayının başarılacağından şüphe duymuyoruz.

Bu anlayışla yayın hayatına atılacak ve bu yolda ilerleyecek bir televizyon kanalının kurulmasını destekliyoruz. Bir araya gelip, bu yolda somut bir adım atarken, halkını ve değerlerini sahiplenen, emek ve demokrasiye, özgürlük ve barışa dair kaygı taşıyan kişiler olarak, bu televizyon kanalını büyütüp, zenginleştirip, güçlendireceğimizi ilan ediyoruz.

Hep birlikte bugünün televizyon dünyasının yok saydığı tüm kesimlerin "bizim kanalımız" dediği, hayatın "ikinci kanal"ını yaratacağız. Bir holdingin çıkarlarına, bir "ağa"nın servetine değil, sadece halka ve onun mütevazı olanaklarına sırt veren; el ele vermenin gücüne inanan; insana, onun potansiyeline ve hayatın daha güzel olacağı gerçeğine güvenen; "yeni zamanların" uçucu boyalarıyla kirlenmemiş bir büyük girişimin hâlâ mümkün olduğunu gören bir yolda; her geçen gün daha da büyüyerek yürüyeceğimizi biliyoruz.

Bütün halkımızı; işçileri, emekçileri, emeğe, barışa, demokrasiye ve kardeşliğe gönül vermiş aydınlarımızı, bilim insanlarımızı, sanatçılarımızı, gençlerimizi, kadınlarımızı, emek ve demokrasi mücadelesinin ön safında yer alan herkesi kendi televizyon kanalına güç vermeye, "HAYAT"larına ve onun tüm renklerine sahip çıkmaya, kendi televizyon kanalına destek olmaya çağırıyoruz. 

DESTEKLEYENLERİN LİSTESİ

AYDIN, SANATÇI VE AKADEMİSYENLER

A.Galip  Şair ,Panayot ABACI Yazar,Tülin ACET 18 Mart Ünv.Öğretim Görev,.Ahmet ADA Şair Yazar,Gülseren ADAKLI Dr. AÜ İletişim Fakültesi-Radyo, Televizyon, Sinema Bl.,Oğuz ADANIR Dokuz Eylül Ün. Sinema Bölüm Başkanı,Emin Baki ADAŞ Sosyolog - Yrd. Doç. Gaziantep Üniversitesi

Sinan ADIYAMAN Prof. Dr. TTB (Türk Tabipleri Birliği) 2. Başkan,Aydın AFACAN Şair,Tarık AKAN Oyuncu,Nilüfer AKBAL Müzisyen

Edip AKBAYRAM Müzisyen,Hasan AKBULUT Doç. Dr. KOÜ İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi,Nazire AKBULUT Prof. Dr. Almanca Dili,Vahit AKÇA Karikatürist,Burhan AKÇİN Kocaeli Bölge Tiyatrosu Genel Yayın Yönetmeni,Mukaddes AKDENİZ Namık Kemal Üni. M.Y.O. Öğretim Göv.

F. Vildan AKGÜN 18 Mart Ünv.Öğretim Görev.,Yüksel AKKAYA Prof. Dr. Gazi Üniversitesi-İletişim Fakültesi,Sebahat AKKİRAZ Müzisyen

Üstün AKMEN Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Başkanı, Yazar,Hasan Hüseyin AKSOY Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi

Yaşar AKSOY Araştırmacı-Yazar,Metin AKSOY Gazeteci, Gazi İletişim Fak. Öğretim Görevlisi,Mehmet ALAGÖZ Yazar,Ayten ALKAN Dr. AÜ SBF Kadın Çalışmaları,Orhan ALKAYA Şair,Halil Rıfat ALPAY Prof. Dr. Uludağ Üniversitesi Tekstil Bl.Bşk.,Halil Rıfat ALPAY Prof. Dr. Uludağ Üniversitesi Tekstil Bölüm Başkanı,Faruk ALPKAYA Dr. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi,İbrahim ALTUNTAŞ Gazeteci/ Kayseri Postası Haber Müdürü,İrfan AMİDA Şair,Cumhur ASLAN Yrd.Doç. 18 Mart Ünv.,Yılmaz ASLAN Şair,Hüseyin ATABAŞ Şair-yazar,Tayfun ATAY Prof. Dr. (AÜ DTCF Halk Bilimi Bölümü),Sanlı ATEŞ Yard. Doç. Çukurova Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Böl.,Hayriye ATİK Prof. Dr. EÜ İktisadi İBF

Mehmet ATLI Müzisyen,Metin AVDAÇ Fotoğraf Sanatçısı,Eyüp AY Arkeolog - Yrd. Doç. Gaziantep Üniversitesi,Deniz AYAS Arş. Gör. Mersin Ünv.

Altan AYAZ Dr. TTB (Türk Tabipleri Birliği) Genel sekreter,Ertan AYDIN Karikatürist,Berkay AYDIN ODTÜ Sosyoloji Bölümü Araştırma Görevlisi 

Menşure AYDIN Yard.Doç. Kocaeli Ün.Spor Akademisi,Kemal AYDOĞAN Tiyatro sanatçısı,Ali AYDOĞDU Şair,Aşkın AYRANCIOĞLU Karikatürist-ressam-yazar,Hakan AYTEKİN Doç.Dr. Maltepe Ün. Belgesel Sinemacı,E.Yaşar BABALIK Eğitimci-Karikatürist,Zühal BAHAR Profesör

Burak BAKIR DEÜ Sinema Böl. Araş. Gör. Ali BALKIZ Yazar,Mustafa BARIŞ Arş. Gör. Mersin Üniversitesi,Reşat BAŞAR Doç.Dr KOÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yard.İskender BAYHAN Gazeteci,Yılmaz BAYRAM Müzisyen,Nazmi BAYRI Yazar,Tayfun BEKAR Yönetmen,

Cengiz BEKTAŞ Mimar,Şair-Yazar,İlker BELEK Doç. Dr.,Egemen BERKÖZ Şair Yazar,Ümit BİÇER Prof. Dr. Kocaeli Ün.Adli Tıp Bl.Bşk.

Alaattin BİLGİ Yazar, Çevirmen,Haluk BİLGİNER Tiyatro sanatçısı,Gökhan BİRBEN Müzisyen,Murat BİRDAL Yrd.Doç.,Metin BORAN Tiyatrocu-Yazar,Fahri BOZBAŞ Tiyatrocu,Yazar,Özlem BOZKURT Namık Kemal Üni. M.Y.O. Öğretim Göv.,Hüseyin BULUŞ Öğr.Görv. İÜ Çapa Tıp Fak. Fizyoterapi,Eray CANBERK Şair,Selçuk CANDANSAYAR Prof. Dr.Gazi Ünv.,Onur CEBE Tiyatro sanatçısı,Gülsüm CENGİZ Şair-Yazar

Erdal CEVİZ Tiyatro Sanatçısı,M. Fatih CİN Doç. Dr. Çukurova Üniv.İktisadi İdari Bilimler Böl.,Zeki COŞKUN Eleştirmen, Yazar,Suat ÇABUK Yrd. Doç. Dr. Erciyes Üniv. - şehir bölge planlama,Önder ÇAKAR Senarist-Sinemacı,Gülşen ÇAKAR Yard.Doç.Dr. Gazi Üniv. MYO,Hamza ÇAKIR Doç. Dr. Erc. Üniv. İLEF Dekan yardımcısı,İhsan ÇARALAN Yazar-Gazeteci,Sevilay ÇELENK Yrd. Doç. AÜ İLEF-RTS,Reis ÇELİK Yönetmen,Müslim ÇELİK Şair,Öner ÇELİKKALELİ Arş. Gör. Mersin Üniv.,Özcan ÇELTİKLİ Fotoğraf Sanatçısı,Vedat ÇETİN Yazar,Tuncer ÇETİNKAYA Ressam,

Nejat ÇEVİRMECİ Öğrt. Gör. Mersin Üniv.,İbrahim ÇİFTÇİOĞLU Ressam,Gülnaz ÇOLAK Fotoğraf Sanatçısı,Mustafa Kemal  ÇOŞKUN AÜ-DTCF Öğretim Üyesi,Aydın ÇUBUKÇU Yazar-Gazeteci,Yılmaz DEMİRAL Tiyatrocu,Ali DEMİRCİ Öğrt. Gör. Mersin Üniv.,Faruk DEMİREL Yazar- Yayıncı

Yücel DEMİRER Yar.Doç.Dr KOÜ iktisat Fak. Öğretim Üyesi,Gökhan DENİZ Ressam,Nail DERTLİ Arş. Gör. AÜ SBF-ÇEKO,Şeyhmus DİKEN Yazar

Ahmet Alpay DİKMEN Doç. Dr. AÜ SBF,A. Ekber DOĞAN Dr., Arş. Gör. Mersin Üniv.,Zafer DORUK Yazar-Adana,A.Erdem DÖNMEZ Yrd. Doç. Dr. Mersin Üniv.Çiler DURSUN Doç. Dr. AÜ İLEF-Gazetecilik,Engin Altan DURUSOY Çukurova Ün. Öğr.Gör.,Cengiz EKİZ Arş. Gör. AÜ SBF,Kemal ELİTAŞ Fotoğraf Sanatçısı,Mustafa EMRE Şair/Yazar,Özlem ERASLAN Öykücü/Yazar,Şükrü ERBAŞ Şair,Leyla ERBİL Yazar,Fuat ERCAN Prof. Dr. Marmara Ün.Cengiz ERÇİN Prof. Dr. KOÜ Tıp Fakültesi Patoloji Anabilim Dalı Başkanı,Aysu ERDEM Prof. Edebiyatçılar Der. Başkan Yard.

Atilla ERDEM Akademisyen,Aykan ERDEMİR Yrd. Doç.ODTÜ,Fırat ERDOĞAN Şair, Yazar,Muzaffer İlhan ERDOST Yayıncı,Ferdan ERGUT Yrd. Doç.ODTÜ,Nuri ERKAL Yazar- Yayıncı,Osman ERKAN Şair/Yazar,Ayşe Ümran ERSİN Şair-Yazar, Felsefe Öğret.,Metin ERTEN Yard.Doç.Dr. GEO Ekoloji Böl. Şafak ERUYAR Dramaturg,Erdal ERZİNCAN Müzisyen,Vedat ESİN  Organizatör,Oktay ETİMAN Çevirmen,Şebnem Korur FİNCANCI Prof. Dr., Çapa Tıp Fakültesi,Güngör GENÇAY Yazar,Ali GÖKMEN Prof. Dr.ODTÜ-Kimya,İnci GÖKMEN Prof. Dr.ODTÜ-Kimya,Mehmet GÖLTAŞ Yazar- Eski Müftü,Asım GÖNEN Şair,Mete GÖNÜLTAŞ Gazeteci,Zeki GÜL Doktor-Yazar,Cengiz GÜLEÇ Prof. Dr. Eski Milletvekili,Birgül Ayman GÜLER Prof. Dr. AÜ SBF Öğretim Üyesi,Adnan GÜMÜŞ Prof. Dr. Eğitim Fakültesi/felsefe böl. bşk.İzge GÜNAL Prof.Dr. DEÜ Tıp Fakül. Öğr. Üy.

Osman GÜNAY Yazar,Nezahat GÜNDOĞAN Belgesel Yönetmeni,Mehmet GÜNDOĞDU Öğrt. Üyesi Mersin Üniv.Fevzi GÜNENÇ Gazeteci-Yazar,

Şirvan GÜNERİ EÜ İLEF – Uzman,Atilla GÜNEY Öğrt. Üyesi Mersin Üniv.Mahir GÜNŞİRAY Tiyatrocu,Sadık GÜRBÜZ Sanatçı

Gencay GÜRSOY Türk Tabibler Birliği Genel Bşk.Bülent HABORA Yazar,Ruşen HAKKI Gazeteci-Yazar,A.Haldun HAKMAN AB uzm.İktisatçı, Yazar,Mehmet HAMEŞ Şair Yazar,Onur HAMZAOĞLU Prof. Dr. Kocaeli Ün.Tıp Fak.Halk Sağ.Anabilim Dalı Bşk,Sibel HAN Müzisyen,Ali HAVARE Öğrt. Üyesi Mersin Üniv.,Feyza HEPÇİLİNGİRLER Yazar,Tolga HEPDİNÇERLER Arş. Gör. AÜ İLEF,Duygu HÖYÜK Namık Kemal Üni. M.Y.O. Öğretim Göv.,Aydın ILGAZ Yayıncı,Fahri IŞIK Prof. Dr.Akdeniz Üniversitesi Arkeoloji Bölümü,A. İBRAHİM Öykücü/Yazar,İsmail İLKNUR Müzisyen,Ender İMREK Gazeteci-Yazar,Kemal İNAL Doç.Dr. A.İ.B.Ü. Sosyoloji Bölümü Öğr. Üyesi,Yusuf İNANDI Dr. Öğrt. Gör. Mersin Üniv.,

Hicri İZGÖREN Yazar,Yakup KADRİ Alternatif Sanat Oyuncuları Adına,Metin KAHRAMAN Müzisyen,Mustafa KALAY Doç. Dr. Mersin Üniversitesi

Hamit KALYONCU Yazar,Metin KANTAR Yard. Doç.Dr. Muğla Üniv.,Mehmet KARA Katılımcı Maltepe Gazetesi Yazarı,Mustafa KARA Gazeteci

Ali Osman KARABABA Ege Ün. Tıp. Fakü. Öğr. Üy.,Zeynep KARABABA Müzisyen,Ülkü Kaya KARABİBER Ressam,Hidayet KARAKUŞ Şair

M.Asım KARAÖMERLİOĞLU Doç. Dr. Boğaziçi Üniv.,Korhan KAYA Prof. Dr. AÜ DTCF-Hindoloji,Nesrin KAZANKAYA Tiyatro Sanatçısı,

Şahin KELLECİ Adana Umut Sahnesi,Salih KEVİRBİRİ Yazar,Cengiz KILIÇ EÜ Güzel Sanatlar Fk. Müzik Böl. –Uzman,Hüseyin KILINÇ Yard. Doc. Akdeniz Üni. Fizik Bölümü,Ö.Faruk KIRNIÇ 18 Mart Ünv.Öğretim Görev.,Hasan KIYAFET Yazar,Canol KOCAGÖZ Karikatürist,Servet KOCAKAYA Müzisyen,Talat KOÇ Doç. 18 Mart Ünv.,Aziz KONUKMAN Prof. Dr. Gazi Üniv.İktisat,Oktay KONYAR Bergama Köylüleri Sözcüsü,Ahmet Haşim KÖSE Doç. Dr. AÜ SBF-İktisat,Burhan KUM Ressam,Naci KUTLAY Yazar,Muhtar KUTLU Doç.Dr. AÜ DTCF Halk Bilimi Böl.,Lal LALEŞ Yazar,

Veli LÖK Prof.Dr.,Hilmi MAKTAV Doç. Dr. Ege Üniv. Radyo Tv. Böl.,Salih MERCANOĞLU Şair,Hakan MIHÇI Doç.Dr. Hacettepe Ün. İktisat Bölümü- Eğitim Sen Ank.5 No'lu Şube Yön.,Doğan MUNZUROĞLU Şair,Berna MÜFTÜOĞLU Marmara Üniv. İİBF Yrd.Doç.Dr.,Özgür MÜFTÜOĞLU Yard. Doç.Dr. Marmara Üniv.,Arif NACAROĞLU Prof.Dr. G.Antep Ün.,Hatice NALBANT Ressam,Yusuf NAZIM Öykü ve Deneme Yazarı,Yılmaz ODABAŞI Şair-Yazar,Avni ODABAŞI Karikaturist,Adil OKAY Şair Yazar,Ahmet OKTAY Yazar,Yılmaz ONAY Yazar,Uygur ORHAN Yazar/ Ressam,Enver Ö.BULUT Yazar, Şair,Ahmet ÖNCÜ Akademisyen,Sırrı Süreyya ÖNDER Sinemacı-Yönetmen,Tülin ÖNGEN Prof. Dr. AÜ SBF-Kamu,Taner ÖNGÜR Müzisyen,Mustafa ÖZARSLAN Müzisyen,Sinan ÖZBEK  Prof. Dr. Kocaeli Üniv.Felsefe Böl.Bşk.,Aynur ÖZBEK ULUÇ Yazar,Sibel ÖZBUDUN Hacettepe Üniversitesi Antropoloji Bölümü Öğretim Üyesi,M.Tunç ÖZCAN Prof. Dr.Ç. Ü. Tarımsal Mekanizasyon Bölümü ,

Coşkun ÖZDEMİR Prof.Dr. Nöroloji Uzmanı,Mehmet ÖZER Şair,Kemal ÖZER Şair,İbrahim ÖZİSPİR Şair,Levent ÖZKAN Karikatürist,Özlem ÖZKAN Yar.Doç.Dr KOÜ Sağlık Yüksek Okulu Öğretim Üyesi,Remzi ÖZMEN Edebiyatçılar Derneği Genel Sekreteri,Gülser Kayır  ÖZTUNALI  Prof. Dr.Akdeniz Üni.İktisadi ve İdari Bilimler Fak.,Ruken ÖZTÜRK AÜ İLEF-RTS,Metin ÖZUĞURLU Doç. Dr. AÜ SBF-ÇEKO,Adnan ÖZYALÇINER Yazar,Hasan Hüseyin  POLAT  Prof. Dr.Akdeniz Üni. Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı,Edib POLAT Yazar- Kürt Yazarlar Derneği Başkanı,Fatih  POLAT Gazeteci Yazar,Üstün REİNART Dr. ODTÜ-Modern Diller,Nurettin RENÇBER Müzisyen,Latif SAĞLAM Heykeltıraş,Süleyman SAĞLAM Yazar / Kayseri Eski Baro Başkanı,Necmettin SALAZ Şair,Muhsin SALMAN Şair Yazar,Mithat SANCAR Prof. Dr. AÜ HUKUK,Yücel SARPDERE Yazar,Vecdi  SAYAR PEN Yazarlar Derneği Bşk.,Abdurrahman SAYGILI Arş. Gör. AÜ HUKUK,Fevziye SAYILAN AÜ EBF,Derya SAYIN Karikatürist

Yücel SAYMAN Doç. Dr. İstanbul Barosu eski Başkanı,Sefer SELVİ Karikatürist,Sennur SEZER Şair-Yazar,Kamil Okyay SINDIR Prof.-İzmir Ziraat Odası Şb. Bşk.,Ramazan SOĞUKPINAR Namık Kemal Üni. M.Y.O. Öğretim Göv.,Cem SOMEL Doç. Dr. ODTÜ,Şükran SONER Gazeteci-Yazar

Tarık SOYDAN Arş. Gör. AÜ EBF,Ata SOYER Yard.Doç.,Burcu SOYSOP Müzisyen,Suavi  Müzisyen,Cebrail SÜRÜCÜ Eğitimci- Yazar,

Mehmet ŞAHİN Yard. Doç.Dr.Mersin Ünv.,Enver ŞAT Öğr. Gör. Kocaeli Ün.,Mahmut ŞAYLIKAY Editör, Yazar, Şair,Mustafa ŞEN Yrd. Doç. ODTÜ-Sosyoloji,Tülin ŞENER Dr.AÜ EBF,Aydın ŞİMŞEK Şair,İsmail ŞİRİNER Yar.Doç.Dr. KOÜ iktisat Fak. Öğretim Üyesi,Zülfikar TAK Yazar, Ressam, Karikatürist,Necati TALAS Ressam,Tülin TANKUT Yazar,Barbaros TANTAN Gazeteci-Yazar,Kemal Vural  TARLAN Gıda Mühendisi-Yazar,

Tevfik TAŞ Şair-Yazar,Onurcan TAŞTAN Arş. Gör AÜ SBF-ÇEKO,Hasan TATLI Yrd.Doç. 18 Mart Ünv.,Ozan TELLİ Şair,Mahmut TEMİZYÜREK Şair

Cem TERZİ DEÜ Tıp Fakü. Öğr. Üy.,Nurcan  TEZEL Ressam,Taner TİMUR Yazar, Prof. Dr.,Muzaffer  TİRE Sanatçı,Hıfzı TOPUZ Yazar, İletişim Araştırmaları Derneği (İLAD) Başkanı,Ferhat TUNÇ Müzisyen,Necla TURAL Prof. Dr. AÜ EBF,Vedat TÜRKALİ Yazar,

Gülhan TÜRKAY Prof.Dr. İ.Ü. Veteriner Fakültesi,Memet TÜRKAY Doç. Dr.,Hafize Öztürk TÜRKMEN  Dr. Akdeniz Üni. Deontoloji Bölümü Öğretim Üyesi,Şeref ULUOCAK Yrd.Doç. 18 Mart Ünv.,Meral UYSAL Öğr. Gör. AÜ EBF,Saffet UYSAL YAZAR – YAYINCI,İlhan UZGEL Doç. Dr.AÜ SBF-Uluslararası İlişkiler,Eylem ÜMİT Dr. AÜ HUKUK,Adile  YADIRGI Müzisyen,Emir Ali YAĞAN Şair,Öner YAĞCI Yazar,Mustafa YALÇINER Yazar,Özcan YAMAN Fotoğraf sanatçısı,Hilmi YARAYICI Müzisyen,Özgür YAREN Arş. Gör.AÜ İLEF,Tolga YARMAN Prof. Dr.,Mesut YEĞEN Doç. Dr. ODTÜ-Sosyoloji,Metin YEĞİN Belgesel sinemacı,Hakan YEŞİLYURT Müzisyen,Mehmet YETİM  Ressam,Erhan YILDIRIM Prof Dr. Çukurova Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Böl.,Refia YILDIRIM Çukurova Ün. Yard.Doç.,Ahmet YILDIZ AÜ EBF,Adem Murat YILMAM Müzisyen,

Aytekin YILMAZ Araşt.Yazar,Tahsin YILMAZ Prof.Dr.,Vedat YILMAZ Çevre Müh., Araştırma Görv.,Zafer YILMAZ Arş. Gör. AÜ SBF-Kamu,İlyas YILMAZER Prof. Dr. Van 100.Yıl Ün. Jeoloji Müh.,Emel YUVAYAPAN DEÜ Sinema Böl. Araş. Gör.,Filiz ZABCI Yrd. Doç AÜ SBF-Kamu

AVRUPA'DAN AYDIN, SANATÇI VE SENDİKACILAR

Ekrem AKTAŞ Informatiker Siemens İşyeri Tems.,Hüseyin AKYURT Bosch Siemens Isci Tems.ve İşyeri Sendika Tems.Bşk.,Ahmet ARPAD  Gazeteci-Çevirmen,Mevlüt ASAR Yazar,Yaşar ATAN Yazar,Hüseyin AVGAN Almanya DİDF Genel Başkanı,Evrim BABA Berlin Eyalet Milletvekili,Tonguç BAYKURT Yazar-Yönetmen,Habib BEKTAŞ Yazar,Hüseyin BEŞLİ Modin İşyeri İşçi Temsilcisi-Almanya,İsmail BOZDOĞAN Fransa DİDF Gen.Bşk.,Mehmet BOZKURT KBM Geislingen BR Başkanı,Neşe BUDAK PvdA Tiel Belediye Meclisi üyesi,Hayri ÇAKIR Krefeld Alman Sendikalar Birligi Yönetim Kurulu Üyesi,Murat ÇAKIR Rosa Luxemburg Vakfı Basın Sözcüsü,Emel CAN Amsterdam Türkiyeli Kadınlar Birliği Yönetim Kurulu üyesi,Mahmut CELAYİR Ressam ,Sevim DAĞDELEN Almanya Milletvekili,Binali DEMİR Thyssen isyeri isci temsilcisi,Fındık DEMİR Yönetici,Sidar DEMİRDÖĞEN Göçmen Kadınlar Birliği Genel Başkanı,Dilek DOĞUŞ Londra- Haringey Belediyesi Encümen Üyesi,Mirze EDİZ Mannesmann isyeri isci temsilcisi,Gülseren EKSİK Yeşil Sol partisi Amsterdam-Geuzenveld fraksiyonu başkanı,Hasan ELMAS Docent,Paris VIII Saint Denis Universitesi,Gültekin EMRE Yazar,Erhan EREN Rejisör,Demir GÖKGÖL Şair-Oyuncu,Nebahat GÜÇLÜ Hamburg Eyalet Milletvekili,Metin GÜR Yazar,M. Şehmuz GÜZEL Yazar,Zehra İPŞİROĞLU Prof.Dr.Essen Üniversitesi Öğretim Görevlisi,Akkaya KALAYCI Türkan Psikiatrist Psikoterapist Viyana Tıp Üniversitesi ,Hasan KAMALAK DiDF Genel Sekretei,Nuri KARABULUT Hollanda DİDF Genel Bşk.,Sadet KARABULUT SP Milletvekili Hollanda,Kenan KARACA Mersedes/Sindelfingen sendika temsilcisi,Aydın KARAHASAN Ressam ,Erdogan KARAYEL Karikatürcü,Coşkun KESİCİ Avusturya DİDF Genel Başkanı,Kemal KIRAN Göçmen Dernekleri Genel Başkanı, Almanya,Erkan KOCALAR Duisburg belediye meclis üyesi,Nursel KONAK Dortmund Belediye meclisi üyesi,Alev KORUN Yesiller Viyana Eyalet Meclisi Milletvekili,Ümit KÖSEOĞLU Alman sendikalar Birliği Eğitim Sekreteri,Mehmet KÜÇÜK Opel, isci temsilcisi,Ali MERAL Perlach-Infineon İşyeri Temsilcisi,Muhsin OMURCA Kabareci,Nafiz ÖZBEK IG Metall Egitim Sekreteri,Abidin ÖZCAN Feurbach Bosch Sendika Temsilcisi,Emıne Sevgı ÖZDAMAR Yazar-Tiyatrocu,Celal PERK Londra Oyuncu Tiyatro yönetmeni,Selahattin SARI Rottofrank İşyeri İşçi Temsilcisi-Almanya,Ahmet SEZGİN İngiltere Türk Kürt Toplumu Dayanışma Merkezi Genel Başkanı,Ali SÖNMEZ Insat Sendikasi Sendika Sekreteri,Turan SUBAŞAT Doçent İngiltere - Bath Üniversitesi, Öğretim Üyesi,Zarif-Zeki ŞAHİN Tiyatrocu-Eğitmen,Ali TORUN İsviçre DİDF Genel Başkanı,Murat TUNCEL Yazar,Süleyman UĞUR UPS İşyeri İşçi Temsilcisi,Mesut ULUTAŞ Bosch İşyeri İşçi Temsilcisi,Erdal ÜNAL Ressam,Mehmet ÜNAL Fotografçı,Ali Riza YILDIRIM Sendikacı- Fransa,Ismail YILDIRIM Ressam,Hüseyin YILMAZ Sendikaci DGB Hamburg Göcmen İşçiler Sorumlusu,Sabri ZAMUR Esnaf, Ingiltere

SENDİKACI VE KİTLE ÖRGÜTÜ TEMSİLCİLERİ

Dilek ADSAN KESK MYK Üyesi,A.Aydın TÜFEKÇİ Eğitim Sen Şube Sekreteri,Abbas KOLUAÇIK SES MYK Üyesi,Abdullah AYDIN Halkevleri Genel Başkanı,Abdullah ÇELİK Eğitim-Sen Gebze Şube yöneticisi,Abdullah SARISAÇ Kültür Sanat-Sen Şube Başkan,Abdurrahman DAŞDEMİR KESK MYK üyesi,Abdurrahman ÇAYLI Eğitim Sen Karabük Şubesi İşyeri Temsilcisi,Abidin SAATÇİ Belediye-İş Kocaeli 1 No'lu Şube İşyeri Temsilcisi

Abrahim SARAL EMO Ankara Şube Sekreteri,Adem KIZILAY Petrol-İş DYO İşyeri Tems. Gebze,Adil ALAYBEYOĞLU Petrol-İş Mersin Şube Başkanı,Adil SERİM Eğitim Sen İzmir 6 Nolu Şube Başkanı,Adnan SERDAROĞLU DİSK/Birleşik Metal-İş Genel Başkanı,Adnan GÜLPINAR Eğitim Sen Genel Mali Sekreteri,Adnan YAŞAR Eğitim Sen Gelibolu Yk.üyesi,Adnan YILMAZ Tes İş Amasya İşyeri Temsilcisi,Ahmet GÖKALP Belediye-İş Gaziantep Şube Başkanı,Ahmet GÜRLEVİK Türkiye Sakatlar Derneği Gaziosmanpaşa Şube Başkanı,Ahmet KELEŞ Petrol-İş Gebze Cambro Özay İşyeri Temsilsici,Ahmet OKTAY İzmir-Petkim İşyeri Temsilcisi,Ahmet YILMAZ Murathan Mahalle Muhtarı,Ahmet TAŞÇI Bağcılar İnönü Mahalle Muhtarı,Ahmet BİRGİN Bağcılar Telekom İşyeri Temsilcisi,Ahmet KARATAY Gaziosmanpaşa Telekom İşyeri Tems.,Ahmet GÜL Gaziosmanpaşa Telekom İşyeri Tems.,Ahmet ÖZKAN Eğitim Sen Bolu Şb. Bşk.,Ahmet ÖZDEL Avukat,Ahmet Hakan SÖNMEZ Petrol-İş PİMAŞ İşyeri Temsilcisi Gebze,Akın BİRDAL İnsan Hakları Savunucusu,Akın Naci BİLGEN Tüm Bel Sen Ankara 2 Nolu Şube Tis Hukuk Sekreteri,Alaatin DİNÇER Eğitim Sen Genel Başkanı,Alaattin EPÖZDEMİR Anadolu Birliği YK. Üyesi,Alaattin ÖZTÜRK Genel İş Trakya Şube Yöneticisi,Alaattin ÖZKURNAZ İntepe Belde Belediye Başkanı,Ali BAYRAMOĞLU Deri İş Çorlu Temsilcisi,Ali BÜLBÜL Uzman Tv Teknisyeni,Ali ÇERKESOĞLU Türk Tabipleri Birliği YK üyesi,Ali ERDİNÇ Adana İl Genel Meclisi Üyesi,Ali GÖKÇE Tokat Ataköy (Kızıldere) Belde Belediye Başkanı,Ali SAYDI Avukat,Ali TERZİ Petrol-iş SÜPERLAS İşyeri Tems. Gebze,Ali ŞEKER Dr.,Ali KÜÇÜKKOÇKAYA Haber İş 1 No'lu Şube Sekreteri,Ali AYDIN Sarıgazi Belde Meclis Üyesi,Ali YURT Gaziosmanpaşa Yunus Emre Mh. Muhtarı,Ali ONUR Makina Mühendisi,Ali BERBEROĞLU EĞİTİM SEN Genel Örgütlenme Sekreteri,Ali BİTİRGEÇ İnşaat Mühendisi,Ali OLGUN İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı,Ali YÜKSEL İHD Adapazarı Şube Başkanı,Ali ATEŞ Yol-İş Sendikası Afyonkarahisar Karayolları İşyeri Tems.,Ali GÜRBÜZ Avukat Afyonkarahisar Baro Üyesi  

Ali BOZAN Avukat, Mersin Barosu,Ali Demir TÜRKMEN Tüm Bel-Sen Antalya Şube Başkanı,Ali Fuat USLU Dr. Kocaeli Tabip Odası Yöneticisi,

Ali Osman ÖZTÜRK Eğitim-SEN Karabük Şb Örgütlenme Sekr,Ali Rıza TÜRKDÖNMEZ Eğitder Genel Başkanı,Aliye ÖZBAY Eğitim-Sen Antalya Şube Örgütlenme Sek.Arif Ali CANGI Ege Çevre ve Kültür Platformu Dönem Sözcüsü, Avukat,Arzu Nur ŞİMŞEK Eğitim Sen Lüleburgaz Tem. Yön.

Asker AKYOL Eğitim Sen Sungurlu İlçe Temsilcisi,Aslı EVKE ÇHD Bursa YK. Üyesi,Atakan SUCU Eğitim-SEN Karabük Şb İşyeri Tems ,

Atanur GÖKBULAK TÜM BEL-SEN Kocaeli Şube Sekreteri,Atila ALACA İl Genel Meclisi Üyesi,Atilay AYÇİN Hava-İş Genel Başkanı,Atilla IŞIK Birleşik Metal-iş BUFER İşyeri Tems. Gebze,Atilla YÜKSEK Dr. Kocaeli Tabip Odası Başkanı,Aycan ATEŞ Bayer İşyeri Temsilcisi,Aydın İPEK Eğitmen,Aydın KESKİNTİMUR Eğitim Sen Osmaniye Şube Başk,Aydın YAMAN Avukat,Aydın KAYGUSUZ Eğitim-Sen Karabük Şb. İşyeri Tems.,Aydın KARASLAN Harb-İş Denetleme Kurulu Üyesi,Ayhan BİLGEN Mazlum Der Genel Başkanı,Ayhan KARAHAN Bodrum, Bodrumca Gazetesi Yazı İşleri Md.,Ayhan ARMAĞAN Petrol İş İstanbul 2 nolu Şube İdari Sekreteri,Ayhan BARUT Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şb. Bşk.,

Ayhan EKİNCİ PRYSMIAN İşyeri Baş Tems.,Ayhan KAZANCI Doğa-Der Bşk.,Aykut ÇELİK Dr. Kocaeli Tabip Odası Yöneticisi,Ayla ÖZDEN Dr. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı,Ayten AKBAYRAM Ressam,Azat FAZLA DİSK Ege Bölge Tems.,Azime TEKİM Kazım Paşa mah. Muhtarı Menemen,Aziz ÇELİK Eğitim-SEN Bolu Şb. İşyeri Tems.,Bahar AYKIR Avukat,Bahattin YALÇIN Genel İş Lüleburgaz İşyeri BaşTems.,Baki KAYA Pir Sultan Abdal Dern. Milas Şube Başk.,Baki ÇINAR Haber Sen Genel Başkanı,Bayram ÖZKAN Belediye-İş Kocaeli 2 Nolu Şube Başkanı ,

Bayram AYDOĞDU ADD Merzifon Şb.Bşk.,Bayram ŞİMŞEK Eğitim-Sen Bartın Şube Hukuk Özlük Sekreteri,Behiye Nurcan KAFTANCIOĞLU  Emekli Öğretmen (Ümit Kaftancıoğlunun eşi),Behzat EKMEN Petrol İş Trakya Şb. Mali Sek.,Bekir ŞAHİN Gazeteci,Bekir TUNA Tüm Köy Sen Afyonkarahisar Sandıklı İlçe Tems.,Bekir YURDAGÜL 20. Dönem (eski) Kocaeli Milletvekili,Belma ÇINGILOĞLU İnşaat Mühendisi,Benan GÜNEŞ Eczacı,Bengül YAĞBASAN Gazeteci,Berivan ÖZPOLAT Av.- İHD G.Antep Şube Bşk.,BES İstanbul 1 nolu Şube Yönetim Kurulu,BES İstanbul 3 nolu Yönetim Kurulu,Betül KARAPINAR Hemşire,Beyler YILDIZ Esenyurt Yenikent Mh. Muhtarı,Bilal ALABOĞA Eğitim Sen Sivas Şube Yöneticisi

Bilga BEKTAŞ KESK-SES Kayseri Şube Yöneticisi,Bilgehan ŞAHİN Eğitim-SEN Bolu Şb. İşyeri Tems.,Binali KOÇAK İzmir-Çiğli- Şirintepe Mah. Muhtarı,Burhan Çağlar USTA Dr. Kocaeli Tabip Odası Yöneticisi,Bülent ERBAY Petrol-İş Polifen İşyeri Tems. Gebze,Bülent VARGEL 68'liler Derneği Başkanı,Cafer KONCA Genel İş 3 Nolu Şb. Bşk. – İzmir,Cafer KARADAĞ Genel İş Sendikası İstanbul 3 nolu Şube Sekreteri,Can İbrahim ALBAZ Harmandalı Belediye Meclis Üyesi,Canan KAFTANCIOĞLU Doktor,Caner YURDADÖN BTS Sivas Şube Mali Sekreter,Cebrail DAĞHAN Genel İş 2 Nolu Şube Sekreteri,Celal ÇINAR Çiğli Malatyalılar Derneği Başkanı,Celal OVAT Gıda-İş Genel Başk.,Cem EREN KESK/ESM Adana Şube Başkanı,Cemal COŞKUN Petkim İşyeri Tems.-İzmir,Cemal YÜCEL Avukat,Cemalettin GÜRSOY Fiziksel Engelliler Federasyonu Başkanı, gazeteci,Cemil ÖZTÜRK Yüksek Lisans Öğrencisi,Cengiz GÖLTAŞ EMO Yönetim Kurulu Üyesi,Cengiz DEĞER EĞİTİM-SEN Afyonkarahisar Sandıklı İşyeri Tems.,Cengiz YALÇIN Eğitim-Sen YK. Üyesi,Cengiz ÇERİ SES Sivas Şb. Yöneticisi,Cihan DOĞAN Makina Müh.,Cihat YÖRÜKALP Susurluk Belediye Meclis Üyesi,Coşkun EFENDİOGLU Milas Argos Gazetesi Sahibi,Cuma KUŞ Avukat,Cumali SAĞLAM DİSK- Genel-İş Kayseri Bölge Başkanı,Cumhur YAVUZ Ankara 78'liler Derneği YK,Cumhur ALTAY Bayer İşyeri BaşTems.,Çağdaş ŞAHİN Avukat,Çetin YELKEN Teksif Bakırköy Şube Başkanı,Çetin ERDOLU Ses Şube Başkanı (KESK Dönem Sözcüsü),Çorum Mecitözü Dağsaray Köylüleri Kültür Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği,Derya DEMİRER Araştırmacı,Derya ŞİMŞEK Eğitim-Sen YK. Üyesi,Dilek KOÇAK Eczacı,DİSK OLEYİS Yk.,Doğan HALİS DİSK/Dev Sağlık-İş Gn.Bşk.,Doğan KÖSE Diş Hekimi,Doğan Altun Tümbelsen Ankara 1 Nolu Şube Eğitim Ve Basın Yayın Sekreteri,Doğan ATEŞ İmece Yapı Koop.Bşk,Doğan YILDIZ Eğitim-SEN Bolu Şb. İşyeri Tems.,Doruk ATEŞ ESM Muğla Medaş İşyeri Tems.,

Döndü KILIÇ KESK-SES Kayseri Şube Yöneticisi,Dönmez AYTEKİN Petrol-iş Tekno İşyeri Tems. Gebze,Dudu YAVUZ BES Çorum Şube Başkanı

Duran GENCER Uşak Emekli Sen. Şb. Yöneticisi,Durmuş ÇELİK Belediye-İş 1 No'lu Şube Gebze BaşTems.,Ebru Özlem ÇINAR Avukat, Afyonkarahisar Baro Üyesi,Ece DİKMENYILDIZ Avukat Afyonkarahisar Baro Üyesi,Ecvet EŞLEGÜL Petrol İş İstanbul 2 nolu Şb. BŞK.,

Eğitim Sen İstanbul 2 nolu YK,Eğitim Sen İstanbul 3 nolu Şube YK.,Eğitim Sen İstanbul 4 nolu Şube YK.Elif KARADENİZ SES Sivas Şube Bşk.,

Elif Akgül ATEŞ Eğitim Sen Merkez Kadın Sekreteri,Emin UZUN Eğitim Sen Taşova Tems.,Emine ÖZTÜRK Eğitim Sen YK. Üyesi,EMİNE ALBAYRAK SES Kayseri Şube Yöneticisi,Emir BABAKUŞ Emekli Sen Kartal Şb.Bşk.,Emirali ŞİMŞEK Eğitim Sen Genel Sekreteri,Ender BÜYÜKÇULHA Halkevleri Genel Sekreteri,Engin KULU DİSK Birleşik Metal-iş Gebze Şb yöneticisi,Enver AKAN Avukat,Enver KARALAR BES G.Antep Şb. Bşk

Enver ÖNDER ÖVDER Genel Başk,Eran DÖNERTAŞ Eğitim-Sen İşyeri Tems.Ercan İGİT Avukat, Ankara Tuncelililer Derneği Bşk.,Ercan ŞAHİN SES Bartın Şubesi YK.Üyesi,Erdal ÇÖRDÜK Turizmci,Erdal KÜÇÜKLER Eğitim Sen Merkez Disiplin Kurulu Üyesi,Erdal OFLAZ Bayrampaşa Telekom İşyeri Tems.,Erdal YALÇIN Eğitim-SEN Bolu Şb. İşyeri Tems.,Erdal VEZİROĞLU KESK-Eğitim-Sen Şube Yöneticisi,Erdoğan ORAK Petrol-İş SÜPERLAS İşyeri Tems. Gebze,Erdoğan KEFELİ Belediye-İş Bolu Şb. Başk.,Ergin ULGAR Eğitim Sen Kocaeli Şube Yöneticisi,Ergin FİDAN Harb-İş Gelibolu Şb. Eski Bşk.,Ergül ÇAMBERK Eğitim Sen Kocaeli Şube Yöneticisi,Ergün DEMİRELİ Petrol-İş Lever İşyeri Temsilcisi, Gebze,Erhan İÇÖZ Ege Çevre ve Kültür Platformu Sözcüsü, Jeofizik Mühendisi,Erhan İÇÖZ Jeoloji Mühendisi,Erkan ÇÖRDÜK İzmir-Karşıyaka, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı,Erkan KAPLANGİRAY Eğitim Sen Lüleburgaz Tems.,Erkan KARACA Genel-İş 4 Nolu Şube Başkanı – İzmir,

Erkan SÜMER SES Genel Sekreteri,Erkoç ÇÖRDÜK Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı,Erol EKİCİ Örgütlenme Daire Bşk.,Erol ÖZKAN Ziraat Mühendisleri Odası Kırklareli Tems.,Erol ÖZSOY Türk-İş/ Koop-İş Kayseri İl Tems.,Ersin TEKİN Sarıgazi Belde Meclis Üyesi,Ertan KARACAN Petrol-İş Lever İşyeri Temsilcisi, Gebze,Ertuğrul BARKA Kimya Mühendisleri Odası Ege Bölge Bşk.,Ertuğrul BİLİR DİSK/Basın-İş Genel Başkanı,Ertuğrul ÜNLÜTÜRK Çevre Mühendisleri Odası Gen.Bşk.,Ertuğrul ALPER BES Çorum Şb.Bşk.,Esen ÖZGÜR Avukat,Esra YÜKSEK Dr. Kocaeli Tabip Odası Yöneticisi,Eşe DAĞTEKİN Çanakkale Çevre Derneği YK.Üyesi,Eşref POLAT KESK-SES Kayseri Şube Örgütlenme Sekreteri

Ethem AÇIKALIN İHD GYK Üyesi,Eylem YILMAZ DÖNERTAŞ Eğitim-Sen Bartın Şube Kadın Sekreteri,Eylem Kaya EROĞLU Dışkapı Çocuk Hastanesi SES İşyeri Baştemsilcisi,Eyüp AKCAN Konak Maliyeciler Mahallesi Muhtarı,Eyüp AKDEMİR Petrol-İş Gebze Şube Sekreteri,

Fahri DEMİRCİ SES İzmir Şb.Bşk.,Fahri YILDIRIM Yol-İş Ankara 3 Nolu Şube Başkanı,Fatih SÜRENKÖK İzmir Tabip Odası Yön. Kur. Üyesi

Fatih CİVELEK Eğitim Sen Bolu Şb. İşyeri Tems.,Fatih  ARKAN Diyarbakır Akyıl Grev Komitesi Temsilcisi,Fatih KONYAOĞLU BOYTAŞ Koop İş İşyeri sözcüsü,Fatma ÖZER Kıraç Belediye Başkanı Danışmanı,Fazlı GÖKHAN Esenler Telekom İşyeri Tems.,Fehmi IŞIKLAR Eski milletvekili

Ferbaha FIRAT ESM\KESK Adana Şube Y.K. Üyesi,Ferhat KURT Petrol-İş Polifen İşyeri Tems. Gebze,Fethi YILDIRIM Emekli Sen G.Antep Şb.Bşk.,Fevzi AYBER KESK MYK üyesi,Feyzi CEYLAN Eğitimci - Emekli Milli Eğitim Müdürü,Fırat ANLI Diyarbakır Yenişehir Belediye Bşk.

Fikret ÇOBAN Eğitim Sen Milas Tems.,Firuzan ÖZEN Eğitim-Sen Bartın Şube Eğitim Sekreteri,Gazi İPEK Mühendis,Göker ŞAHİN Genel İş Sarıgazi Belediyesi İşyeri Tems.,Gökhan AYASOGLU Tüm Belsen Muğla Şube Yöneticisi,Gökhan CENGİZHAN Edebiyatçılar Derneği Başkanı,Gökhan DENİZ Reklamcı,Göktürk Tuncelililer Derneği,Gül Ahmet GÜVEN Türkiye Maden-İş Çeltek Şube Bşk,Gülabi KÖSEOĞLU Eğitim Sen Genel Merkez Denetim Krl. Üyesi,Güler YILMAZ Eğitim Sen YK.Üyesi,Gülhan KURTARAN Diyarbakır Akyıl İşçisi,Gülsüm ÇAKMAK SES Kocaeli Şube YK. Üyesi

Gülşen BATTAL Avukat,Güner YALÇIN Artvin Kültür ve Yardımlaşma Derneği Bşk.,Güral DOĞAN İzmir B. Bld. itfaye İşyeri başTems.

Gürkan CANOL Yeminli Mali Müşavir,Gürsel KÖSE Tek Gıda-iş Ege Bölge Şb. Genel Sekreteri,Gürsel DİLİÇIKIK Tek Gıda İş Güney Anadolu Blg.Bşk.Güven BOĞA Eğitim Sen Adana Şb.Bşk.,Hakan AKYOL DİSK Birleşik Metal-iş AD Demirel İşyeri BaşTems.,Hakan ERKAYA  Psikiyatrist

Hakan AKALIN Eğitim Sen Sivas Şb.Yöneticisi,Halil KARA Eğitim Sen Adana Şb.Sekreteri,Halil YILDIRIM Eğitim Sen Gebze Şube yöneticisi

Halil YÜREKLİ Petrol-İş DYO İşyeri Temsilcisi Gebze,Halil ÇEKİN TÜMTİS Adana Şb.Bşk.,Halil AKÇAY Avukat,Halit ÇELENK Avukat,Halit GÜNAY BES üyesi,Hamza BULUT İzmir-Çiğli- Taner Kışlalı Mah. Muhtarı,Hanifi YAYLACI Eğitim-Sen G.Antep Şube sekreteri,Hanifi ÇANAK Makine Mühendisi,Harun GÖRGÜN Hizmet-İş Çayırova Belediyesi İşyeri Baştemsilcisi,Harun GÜLMEZ KESK-Eğitim-Sen Şube Sekreteri,Hasan ALGÜL İstanbul Büyük Şehir Bld.Mecl.Üyesi,Hasan ARIK Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi,Hasan BOZKURT  Uşak SMMM. Yk Üyesi,Hasan HAYIR KESK MYK üyesi,Hasan HAZAR Uşak Teksif Şb Bşk.,Hasan KEŞKİN Belediye-İş Kocaeli 1 nolu Şube İşyeri Tems.,Hasan KOZAN DİSK/Tekstil TİS Daire Bşk.,Hasan KURT Eğitim-Sen Keşan Tems.,Hasan POLAT Yayıncı,Hasan SAĞLAM Buca Esnaf Kefalet Odası YK. Üyesi,Hasan TATAR Körler Federasyonu Başkanı,Avukat,Hasan TOSUN Uşak Belediye Mec. Üyesi,Hasan YILMAZ Petrol-iş Öncü Plastik İşyeri Tems. Gebze

Hasan SERT İnşaat Mühendisi,Hasan NACAR Sarıgazi İnönü Mh. Muhtarı,Hasan AĞTEPE Sarıgazi Meclis Mh. Muhtarı,Hasan AZSARI Tümbelsen Ankara 2 Nolu Sube Sekreteri,Hasan YILDIZ Haber Sen Genel Hukuk Sekreteri,Hasan ÇINAR BTS Sivas Şube Yöneticisi,Hasan KÜÇÜKÇOBAN Öz İplik İş Sendikası Yataş İşyeri Tems.,Hava HIT Eğitim Sen Karabük Şb İşyeri Tems,Haydar ÇİĞDEMAL Yeşilyuva Mahallesi Muhtarı,

Hayri ÇETİN Eğitim-Sen İş yeri Tems.,Heybet ASLANOĞLU KORAD-DER Genel Bşk.,Hıdır YAVUZ Haber Sen Genel Eğitim Sekreteri,Hikmet SOYLUER Şeker-İş Amasya Şube Başkanı,Hikmet AYDIN Emekli Sen Çorum Şb.Bşk.,Hüseyin CÖMERT DİSK-Genel İş Mersin Şube Başkanı,

Hüseyin EROĞLU  Gazeteci,Hüseyin ESENTÜRK Ankara 78'liler Derneği YK,Hüseyin GÜLSEVEN SES Kocaeli Şb.Bşk.,Hüseyin KALKAN Uğurmumcu mah. Muhtarı Çiğli,Hüseyin POYRAZ Milli Piyangocular Odası Bşk.,Hüseyin HAZAR Ümraniye Kürecikliler Derneği Başkanı,

Hüseyin KESKİN Kristal İş eski Şube Başkanı cam işçisi,Hüseyin ÖZCANLI Tüm Bel Senİstanbul 2 nolu Şube Örgütlenme Sekreteri,

Hüseyin UÇAR Susurluk Belediye Meclis Üyesi,Hüseyin GÖRAL İnsan Hakları Derneği Adana Şb.Bşk.,Hüseyin KÖKLÜ Eğitim Sen Ankara 2 Nolu Şube Özlük-Hukuk Sekreteri,Hüseyin YAMAN DİSK Bursa Bölge Başkanı,Hüseyin GÜRSOY Meksikalı Kitap Ve Sanat Evi,Hüseyin DEMİRDİZEN İst.Tabib Od. Gen.Sekreteri,Hüsnü KUÇUN Petrol-İş Lever İşyeri Tems. Gebze,Hüsnü ÖNDÜL Yazar, İHD eski Genel Bşk.İ. Azmi YILANCIOĞLU Uşak SMMM. Başkanı,İ. Remzi KAYA Eğitim Sen Gebze Şube Yöneticisi,İbrahim DEMİR Ziraat Mühendisi,İbrahim DOĞANGÜL Petrol-İş Aliağa Şube Başkan,İbrahim KARATAŞ Petrol-iş CAMBRO ÖZAY İşyeri Baştemsilsici Gebze,İbrahim KAYTANLI Genel İş Lüleburgaz İşyeri Tems.

İbrahim SAMGAR Çorum Eğitim Kültür Vakfı İzmir Şb.Bşk.,İbrahim DOĞAN Kartal Belediyesi Meclis Üyesi,İbrahim SAZOĞLU Eğitim Sen Karabük Şubesi Sekreteri,İbrahim GÜL Eğitim Sen Sivas Şube Yöneticisi,İbrahim MAMAK Eğitim Sen İşyeri Tems.,İhsan ÇAMYAR Lastik-İş Çerkezköy Tems.,İlhamı GÜRBÜZ Diş Hekimleri Odası Merzifon Tems.lhami ŞAHBAZ Eğitim Sen Kocaeli Şube Yöneticisi,İlhami TOL Emekli Sen Mersin Şube Başkanı,İlhami YOLDADURMAZ Disk Emekli-Sen Kocaeli Şube Sekreteri,İlhan BERBER Petrol-iş DYO İşyeri Tems. Gebze,İlhan DEMİRÖZ Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şb.Bşk.,İlker ÖNAL KESK/BTS Genel Merkez Eğitim ve Örgütlenme Sekreteri,İlknur BİROL Halkevleri Genel Başkan Yardımcısı,İlknur BAŞER SES MYK Üyesi,İlyas DANYELİ Ankara 78'liler Derneği YK,İlyas KAPLAN Eğitim Sen İşyeri Tems.,İrfan EDİBALİ İZSU İşyeri BaşTems.,İsa DUMAN Petrol-iş Polifen İşyeri Tems, Gebze,İsmail BABÜR Eczacı,İsmail BULCA Dr.,İsmail DOĞAN İzmir-Petkim İşyeri Baş Tems.,İsmail POYRAZ İHD Genel Merkez yöneticisi,İsmail ÜNSAL Uşak Emekli Sen. Şb. Yöneticisi,İsmail ÇAY Gaziosmanpaşa Telekom İşyeri Tems.İsmail KARADAYIı Şeker-İş Susurluk Şb.Bşk.,İsmail SAĞDIÇ Eğitim Sen Genel Eğitim Sekreteri,İsmail ELDEN Afyonkarahisar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Uzman Hekimi,İsmail DÖNMEZ Eğitim Sen Ankara 2 Nolu Şube Mali Sekreteri,İsmail Hakkı TOMBUL KESK Genel Başkanı,İsmet AKYOL Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi,İsmet İPÇİ Eğitim-Sen Bartın Şube Örgütlenme Sekreteri,

İsm

Gönderen = mayda

Arkadaşima Gönder >>           Sizden önce 1222 kişi okudu.  

Gönderen : x , Tarih : 2007-12-27

Cevap Formu
Adınız :
Email :
Cevabınız :

ip adresiniz  

Sitemizde 37 kategoride 1124 yazı 77445 defa okunmuştur.   Seda AKARSU 2007

Yazılan yazılardan yazan kişi sorumludur. issizliksigortasi.org yönetimi hiç bir konu ve mesajlardan sorumlu değildir.